glennstuartbeatty.com

glennstuartbeatty.com

Hotel Molnár Budapest Xii Kerület / Hotel Molnár - Budapest (Szállás: Hotel)

A Hotel Molnár két szomszédos épülete a budai hegyekben / Széchenyi hegyen /, Budapest egyik legszebb, nyugodt zöldövezeti, panorámás környezetében található. A gyönyörűen berendezett szobáink varázslatos panorámája, a vendégszerető személyzet figyelmessége valamint a hegyvidéki kitűnő levegő együttesen garantálják, hogy mind az üzletemberek, mind a kikapcsolódni szerető turisták, és a gyógyulni vágyó (fogászati, plasztikai és szemészeti kezelésen résztvevő) vendégek is jól érezzék magukat szállodánkban. Szállodánk a repülőtértől 25 km-re, a budapesti városközpont (Március 15. tér) 6 km-re a bécsi és a balatoni autópályák bevezető szakaszai 1, 5 km-re találhatók. Szobáink ( 23 db): 15 db kétágyas szoba, zuhanyzós, WC-s fürdőszobával 7 db háromágyas szoba, zuhanyzós, WC-fürdőszobával 1 db háromágyas szoba, kádas, WC-s fürdőszobával Minden szobából gyönyörű kilátás nyílik Budapestre, vagy a budai hegyekre. A 23 szobából 14 légkondicionáló berendezéssel rendelkezik, valamennyi szobában telefon, színes TV (műholdas programvételi lehetőséggel), hajszárító valamint minibár található.

Teljes

web email info[kukac] kerület XII. címe telefonszáma 1/395-1872 gps koordináták É 47. 48780 K 18. 99216 megközelítés 53-as autóbusszal A Hotel Molnár Budapest négy csillagos szállodánk zöldövezeti környezetben a Duna budai oldalán a hegyekben található, autóval mindössze 10 percre bújik meg a belvárostól. A festői szépségű, varázslatos panorámájú jó levegőjű hegyvidék, ahol a Hotel Molnár található, méltán viseli a Magyarország fővárosának, Budapestnek levegőt adó "Város Tüdeje" nevet. A szálloda közelében (1, 5 km – re) található az M7 – es és M1 – es autópálya bevezető szakasza és nagyobb kereskedelmi, üzletközpontok is. változás 67% az előző hónaphoz Hol van a(z) Hotel Molnár Panzió a térképen? További találatok ebben a kerületben:

hotel molnár budapest xii kerület 6 hotel molnár budapest xii kerület film

Hotel Molnár Budapest *** Akciós szép szálloda Budán a XII kerületben A 3 csillagos Hotel Molnár két szomszédos épülete Budapest egyik legszebb, nyugodt zöldövezeti, panorámás környezetében található, a budai hegyekben (Széchenyi hegyen). A szálloda gyönyörűen berendezett szobáinak varázslatos panorámája, az első osztályú étterem családias hangulata és ízletes nemzetközi és magyaros ételei, kitűnő borválasztéka, a vendégszerető személyzet figyelmessége valamint a hegyvidéki kitűnő levegő együttesen garantálják, hogy mind az üzletemberek, mind a kikapcsolódni szerető turisták, és a gyógyulni vágyó (fogászati, plasztikai és szemészeti kezelésen résztvevő) vendégek is jól érezzék magukat a szállodában. A Hotel a repülőtértől 25 km-re, Budapest centrumától (Március 15. tér) 6 km-re a bécsi és a balatoni autópályák bevezető szakaszaitól pedig 1, 5 km-re található. Tömegközlekedéssel a belvárostól a 8-as, majd az 53-as busszal (4 megálló), a Moszkva tértől az 59-es villamossal, majd ismét az 53-as busszal (4 megálló) közelíthető meg.

Kategória: Hotel**** Cím: 1124 Budapest, XII. kerület, Fodor u. 143. Térkép Telefon: 1/395-1872 Fax: 1/395-1872 Email: info hotel-molnar hu Weblap:

Magyar

hotel molnár budapest xii kerület 3

BEMUTATKOZÁS A Hotel Molnár két szomszédos épülete a budai hegyekben, Budapest egyik legszebb, nyugodt, zöldövezeti, panorámás környezetében található. Vendégeit az év minden napján ingyenes parkolóval, fitneszrészleggel, szaunával várja. Tovább>> 5 szoba, illetve 10 fő feletti csoportos, és 5 éjszakánál hosszabb idejű foglalások esetén egyedi foglalási és lemondási feltételek vannak érvényben. Csoportos foglalásokat maximum 20 fő-ig tudunk fogadni. A 20 főnél nagyobb csoportos foglalások törlésének jogát fenntartjuk. Egyágyas szoba Az egyágyas szoba jó megoldás üzletembereknek, tanulóknak vagy azoknak, akik egyedül utaznak. Legyen szó egy estéről vagy hosszabb tartózkodásról, a nyugodt környezetnek és az otthonos szobáknak köszönhetően a pihenés garantált. További szolgáltatások: szobaszervíz, ingyenes Wi-Fi, TV, minibár, telefon. Kétágyas szoba A tökéletes választás a kikapcsolódásra és kényelemre vágyó pároknak valamint két fő részére, különálló ágyakkal egyaránt. A szobákban elérhető minden, ami az otthonos és kellemes hangulat megteremtéséhez szükséges.

  1. Hotel molnár budapest xii kerület 2020
  2. Hotel molnár budapest xii kerület 2017
  3. Avatar korra legendája 1 évad 1 rész evad 1 resz magyarul
  4. Hotel molnár budapest xii kerület youtube
  5. Hotel Molnár Budapest
  6. Hotel Molnár Budapest ***
  7. Elhurcolva teljes film magyarul videa

Lehetőségek: Rent a Car, Tévé, Kutya, macska bevihető, Telefonos szobák, Légkondicionálás, Mosoda, Széf, Játszótér, Szoba szerviz, Internetcsatlakozás, Szauna, Kondicionálóterem, Étterem, Reggeli, Minibár, Széchenyi Pihenő Kártya, Pénzváltás, Információ, Különterem, Konferenciatechnika, Parkoló

4 Hotel Molnár melletti érv Ezért éri meg velünk foglalnia Kezelje foglalásait online A személyzet beszél magyarul

glennstuartbeatty.com, 2024 | Sitemap